Nieuws
Nieuws
De laatste ontwikkelingen

Nieuws

Uitbreiding aanbod webshop

Sinds kort hebben wij ons aanbod in onze webshop uitbreidt.
Lees verder

Bestel keurcompost© online!

Bij Westra kunt u keurcompost© ook online bestellen. Wij maken het onze klanten graag zo makkelijk mogelijk. Daarom hebben wij een webshop waar u al onze producten kunt bestellen en laten thuisbezorgen. Ook big bags beschikbaar.
Lees verder

Certificaat voor verwerking van invasieve exoten

Westra Groenrecycling B.V. heeft het certificaat ‘erkend verwerker invasieve exoten’. Met dit certificaat garanderen wij dat plantenresten en zaden van invasieve exoten onschadelijk worden gemaakt.
Lees verder

Landelijke compostdag 2019

Het is bijna weer zover: de landelijke compostdag! Ook dit jaar doet Westra Groenrecycling BV mee. Samen met de gemeenten Harlingen en Waadhoeke bieden we gratis compost aan.
Lees verder

Terrein Westra Groenrecycling weer goedgekeurd

Eens in de vijf jaar moet het terrein van Westra Groenrecycling gecontroleerd worden op vloeistofdichtheid. Middels een inspectie wordt dit onderzocht.
Lees verder

De Elfwegentocht is gestart!

We zijn los, de Elfwegentocht is begonnen! 14 dagen lang rijden al onze kranen, trekkers, shovels, auto's en overige machines fossielvrij op Blauwe Diesel.
Lees verder

Westra Groenrecycling investeert in elektrische trommelzeef

Afgelopen vrijdag arriveerde de nieuwe aanwinst van Westra Groenrecycling: de Terra Select T60E trommelzeef. Deze elektrische zeef werd afgeleverd door Van Laecke Group en is de grootste mobiele trommelzeef die gebouwd is als aanhanger op een tandem-as onderstel. De zeef is makkelijk te verplaatsen en inzetbaar op verschillende locaties.
Lees verder

Hoogwaardige Keurcompost in de verkoop

Heeft u nog ruimte in de mineralenboekhouding van 2016? Wij hebben nog volop hoogwaardige keurcompost in de verkoop!
Lees verder

Onze vestigingen

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u een specifieke vraag die u niet terug kunt vinden op onze website? Wij zijn bereikbaar via onze verschillende vestigingen.

Meer van WESTRA