Nieuws
Nieuws
De laatste ontwikkelingen

Nieuws

Tijdelijk handelingskader PFAS

Op welke manier moet omgegaan worden met PFAS verontreinigde grond en bagger? Als gevolg van het ontbreken van beleid, stuurde de staatsecretaris van Infrastructuur en Waterstaat begin juli een brief aan de Tweede Kamer. Hierin staat een tijdelijk handelingskader beschreven. Het doel is dat landelijk iedereen (provincies, gemeenten,...
Lees verder

Certificaat voor verwerking van invasieve exoten

Westra Groenrecycling B.V. heeft er weer een certificaat bij! Sinds eind juni zijn we ‘erkend verwerker invasieve exoten’. Met dit certificaat garanderen wij dat plantenresten en zaden van invasieve exoten onschadelijk worden gemaakt.
Lees verder

Bestel keurcompost nu online!

Sinds kort kunt u bij Westra keurcompost ook online bestellen. Wij maken het onze klanten graag zo makkelijk mogelijk. Daarom werkten we de afgelopen tijd achter de schermen aan een webshop.
Lees verder

Landelijke compostdag 2019

Het is bijna weer zover: de landelijke compostdag! Ook dit jaar doet Westra Groenrecycling BV mee. Samen met de gemeenten Harlingen en Waadhoeke bieden we gratis compost aan.
Lees verder

Terrein Westra Groenrecycling weer goedgekeurd

Eens in de vijf jaar moet het terrein van Westra Groenrecycling gecontroleerd worden op vloeistofdichtheid. Middels een inspectie wordt dit onderzocht.
Lees verder

De Elfwegentocht is gestart!

We zijn los, de Elfwegentocht is begonnen! 14 dagen lang rijden al onze kranen, trekkers, shovels, auto's en overige machines fossielvrij op Blauwe Diesel.
Lees verder

Westra Groenrecycling investeert in elektrische trommelzeef

Afgelopen vrijdag arriveerde de nieuwe aanwinst van Westra Groenrecycling: de Terra Select T60E trommelzeef. Deze elektrische zeef werd afgeleverd door Van Laecke Group en is de grootste mobiele trommelzeef die gebouwd is als aanhanger op een tandem-as onderstel. De zeef is makkelijk te verplaatsen en inzetbaar op verschillende locaties.
Lees verder

Nieuwe Keurcompost in de maak!

We zijn deze periode weer volop bezig met het produceren van nieuwe compost.
Lees verder

Landelijke Compostdag 2018

Aanstaande zaterdag 17 maart is het Landelijke Compostdag. Net als voorgaande jaren wil gemeente Harlingen dit moment aangrijpen om haar inwoners te belonen voor het scheiden van groen- en huishoudelijk afval. De gemeente biedt daarom samen met Westra Groenrecycling BV gratis compost aan haar inwoners aan.
Lees verder

Hoogwaardige Keurcompost in de verkoop

Heeft u nog ruimte in de mineralenboekhouding van 2016? Wij hebben nog volop hoogwaardige keurcompost in de verkoop!
Lees verder

Groenrecycling ontvangt certificaat Keurcompost

Harlingen - Bij Westra Groenrecycling BV is vanaf nu compost verkrijgbaar met het certificaat ‘Keurcompost’. Het certificeringstraject is positief afgesloten en het keurmerk mag nu officieel gebruikt worden.
Lees verderOnze vestigingen

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u een specifieke vraag die u niet terug kunt vinden op onze website? Wij zijn bereikbaar via onze verschillende vestigingen.

Meer van WESTRA