Nieuws
Nieuws

Terrein Westra Groenrecycling weer goedgekeurd

Eens in de vijf jaar moet het terrein van Westra Groenrecycling gecontroleerd worden op vloeistofdichtheid. Middels een inspectie wordt dit onderzocht.
Lees verder

De Elfwegentocht is gestart!

We zijn los, de Elfwegentocht is begonnen! 14 dagen lang rijden al onze kranen, trekkers, shovels, auto's en overige machines fossielvrij op Blauwe Diesel.
Lees verder

Westra Groenrecycling investeert in elektrische trommelzeef

Afgelopen vrijdag arriveerde de nieuwe aanwinst van Westra Groenrecycling: de Terra Select T60E trommelzeef. Deze elektrische zeef werd afgeleverd door Van Laecke Group en is de grootste mobiele trommelzeef die gebouwd is als aanhanger op een tandem-as onderstel. De zeef is makkelijk te verplaatsen en inzetbaar op verschillende locaties.
Lees verder

Nieuwe Keurcompost in de maak!

We zijn deze periode weer volop bezig met het produceren van nieuwe compost.
Lees verder

Landelijke Compostdag 2018

Aanstaande zaterdag 17 maart is het Landelijke Compostdag. Net als voorgaande jaren wil gemeente Harlingen dit moment aangrijpen om haar inwoners te belonen voor het scheiden van groen- en huishoudelijk afval. De gemeente biedt daarom samen met Westra Groenrecycling BV gratis compost aan haar inwoners aan.
Lees verder

Hoogwaardige Keurcompost in de verkoop

Heeft u nog ruimte in de mineralenboekhouding van 2016? Wij hebben nog volop hoogwaardige keurcompost in de verkoop!
Lees verder

Groenrecycling ontvangt certificaat Keurcompost

Harlingen - Bij Westra Groenrecycling BV is vanaf nu compost verkrijgbaar met het certificaat ‘Keurcompost’. Het certificeringstraject is positief afgesloten en het keurmerk mag nu officieel gebruikt worden.
Lees verderOnze vestigingen

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u een specifieke vraag die u niet terug kunt vinden op onze website? Wij zijn bereikbaar via onze verschillende vestigingen.