Tijdelijke opslag plaats
Tijdelijke opslag plaats

Tijdelijke opslag plaats (TOP)

Op onze locatie in Harlingen is het mogelijk om grond en (secundaire)bouwstoffen op- en/of over te slaan. Grond en (secundaire)bouwstoffen uit werken moeten gecertificeerd/gekwalificeerd zijn voordat ze in of op de bodem kunnen worden toegepast. Wanneer er qua tijd en ruimte geen mogelijkheden zijn om dit ter plaatse te realiseren kan de grond afgevoerd worden naar onze TOP in Harlingen.

Op basis van onze vergunning kan grond en (secundaire)bouwstoffen onder bepaalde voorwaarden worden opgeslagen. Tevens zijn wij gecertificeerd volgens de BRL 9335 protocol 1 & 4, dit is een BeoordelingsRichtLijn om o.a. verantwoord grond in te nemen, samen te voegen en toe te passen.

Op onze TOP kunnen wij de binnenkomende grond en (secundaire)bouwstoffen opslaan, opbulken en certificeren, maar ook zeven, produceren van samengestelde producten en opwaarderen van civieltechnische kwaliteit van producten behoort tot de mogelijkheden. Wij werken samen met de klant naar een oplossing op maat.

Vraag om advies

Onze vestigingen

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u een specifieke vraag die u niet terug kunt vinden op onze website? Wij zijn bereikbaar via onze verschillende vestigingen.

Meer van WESTRA