Verkoop grondstoffen
Verkoop grondstoffen

Verkoop van grondstoffen

Als u op zoek bent naar zand of teelsubstraten dan kunt u bij ons terecht!

Voor zowel afhaal als bezorging hebben wij diverse grondstoffen beschikbaar.

Producten die aanbieden op onze locatie in Harlingen zijn:

Voorradig

  • Zand
  • Drainagezand
  • Woudgrond
  • Tuinaarde
  • Compost

Op bestelling

  • Bomengrond
  • Overige grondstoffen en opmaatgemaakte teelsubstraten(klantspecifiek)
Neem contact op

Tuinaarde gemengd WG

Tuinaarde (gemengd) WG is een substraat samengesteld product. De Tuinaarde (gemengd) WG is een product dat met name geschikt is voor een voedzame, gezonde omgeving waarin planten zich kunnen ontwikkelen en groeien.

Tuinaarde (gemengd) WG is een duurzaam product dat bij draagt aan de verlaging van de Co2 uitstoot en door een goede groeiomgeving te geven aan bomen draagt het ook bij groene en gezondere omgeving.

De tuinaarde bestaat uit uitgerijpte Keurcompost© en woudgrond. Hierdoor krijgt de plant een lange periode voldoende voedingstoffen en water.

Onze Tuinaarde (gemengd) WG wordt compost gebruikt, hierdoor wordt de turf vervangen. Hiermee dragen wij met onze substraten bij aan het convenant reductie milieu-impact potgrond en substraten.

Productcertificaat Tuinaarde (gemengd) WG

Bomengrond WG

Bomengrond WG is een substraat samengesteld product. De Bomengrond WG is een product dat met name geschikt is voor een voedzame, gezonde omgeving waarin bomen zich kunnen ontwikkelen en groeien.

Bomengrond WG is een duurzaam product dat bij draagt aan de verlaging van de Co2 uitstoot en door een goede groeiomgeving te geven aan bomen draagt het ook bij groene en gezondere omgeving.

De bomengrond bestaat uit uitgerijpte Keurcompost©, woudgrond en een klein bestandsdeel zand. Hierdoor krijgt de boom een lange periode voldoende voedingstoffen en water.

Onze Bomengrond WG wordt meer compost gebruikt, hierdoor wordt de turf vervangen. Hiermee dragen wij met onze substraten bij aan het convenant reductie milieu-impact potgrond en substraten.

Productcertificaat Bomengrond WG

Onze vestigingen

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u een specifieke vraag die u niet terug kunt vinden op onze website? Wij zijn bereikbaar via onze verschillende vestigingen.

Meer van WESTRA