Nieuws
Nieuws
De laatste ontwikkelingen

Nieuws

Westra Groenrecycling investeert in elektrische trommelzeef

Afgelopen vrijdag arriveerde de nieuwe aanwinst van Westra Groenrecycling: de Terra Select T60E trommelzeef. Deze elektrische zeef werd afgeleverd door Van Laecke Group en is de grootste mobiele trommelzeef die gebouwd is als aanhanger op een tandem-as onderstel. De zeef is makkelijk te verplaatsen en inzetbaar op verschillende locaties.

De machine functioneert volledig elektrisch wanneer het direct op het net is aangesloten. Als er geen stroompunt in de buurt is wordt de machine aangedreven door een geluidsarme dieselgenerator van 48LvA en is het brandstofverbruik slechts 5 liter per uur. De keuze voor deze machine sluit hierdoor goed aan op het duurzaamheidsbeleid van Westra.

Enkele specificaties:

  • De trommel is hydraulisch uit de machine te tillen waardoor eenvoudige trommelwissel mogelijk is. Zeeftrommels met diverse maaswijdtes kunnen daardoor ingezet worden om uiteenlopende producten te bewerken.
  • Een zeeftrommel van 2200 mm (38 m2 zeefoppervlakte) heeft een capaciteit van maximaal 200 m3 per uur.
  • De dwars- en zijband zijn uit een geheel gemaakt waardoor morsen op het overstortpunt onmogelijk is.
  • De bunker is voorzien van opzetschotten, uitgerust met 100% slipvrije aandrijving, is 4000 mm lang en heeft een inhoud van 6 m3
     

Voor verhuurmogelijkheden en beschikbaarheid kunt u contact met ons opnemen.
Bel 0517 39 22 55 | Mail planning@westra.nl 

Onze vestigingen

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u een specifieke vraag die u niet terug kunt vinden op onze website? Wij zijn bereikbaar via onze verschillende vestigingen.

Meer van WESTRA